Aad & Carla op reis in Colombia

Locatie: Colombia

Reisperiode: februari 2019

Beste Sietske,

Ja, we zijn inderdaad vorige week maandag teruggekomen, precies zoals gepland, net zoals de hele reis perfect gepland was. We hebben een fantastische reis gehad, geen enkel probleem, heel afwisselend, prachtige plekken, schitterende doorsteken over de weg die, ook al waren het meerdere uren, niet lang leken te zijn en ons naar bijzondere plekken brachten zoals Hacienda Combia (prachtig uitzicht/heerlijk zwembad/jacuzzi), en El Amparo (denk aan Honderd Jaar Eenzaamheid), La Merced. Gelukkig waren we daar de enige gasten en konden we genieten van de verhalen van Eduardo van wie we de groeten moeten doen aan Olaf. Ons Spaans, zij het beperkt, kwam heel goed van pas, vooral ook pratende met de verschillende chauffeurs tijdens de lange ritten en voor de excursies naar Guatavita, naar Guatape/Penol en onze wandeling door Commune 13 in Medellin.
Jullie voorkeur voor Salamina boven Salento is terecht, authentieke plaats en een sensationele trip naar de Palmas de Sera. De Willie’s zijn heel bijzonder, Aad heeft hele stukken achterop gestaan/gehangen, de modderspatten vlogen om de oren. De cabanja in hotel Playa la Roca was geweldig qua rust, ligging en ambiente, maar oordoppen aanbevolen tegen het gedonder van de golven en kans dat er bovenburen zijn! Cartagena, onze wens, is inderdaad geweldig maar wordt overspoeld door touristen zeker als er 2 cruiseschepen afmeren. Nog een dagtrip naar de Islas de Rosario gemaakt, gesnorkeld en een zeer spannende terugtocht, hoge golven!
De extra vlucht en overnachting in Bogota (La Candelaria) pakte heel goed uit. Bogota op zondag is geweldig, alleen fietsers en heel gezellig met overal straatverkopers.
De hotels die jullie geboekt hadden zijn goed, niet te groot, alleen hebben we ons best moeten doen voor ruime bedden, twin of beter 2 single.

Misschien wat lange feedback, in het kort:
We hebben een prachtige rondreis gehad, heel goed door Olaf Reizen en de lokaal agent georganiseerd en begeleid.

Groeten van Aad en Carla

Relevante informatie bij dit reisverhaal