Familie van der Roest in Brazilië

Locatie: Brazilië

Reisperiode: juli/augustus 2014

 

26 dagen – Rio de Janeiro -Paraty – Foz de Iguacu – Pantanal – Bonito en Jerricoacoara

Hoi Olaf, we zijn beland op onze laatste stop. Jericoacoara. Als er een aards paradijsje moet zijn zitten we er nu!!! Maar goed, even terug naar het begin.

Goede vluchten gehad deze kant op. De high lights van Rio waren gaaf!!! Leuke gids veel gezien. Op onze “vrije” dag op de Copacabana gelegen( was mooi weer) en met een stel brazilianen gevoetbald.
Daarna richting Paraty. Wat een mooie plek en wat een gast vrij stel. Jou huis nog bekeken, hond gezien. Heeeeel mooi daar!!! De 2e dag regen en bij vertrek hozen!! 2 dagen Itu bij heel gastvrije ouders van Alex. Gevlogen naar Foz de Iguazu. Ook daar mooi hotel. Alleen de Argentijnse kant gezien. De 2e dag zijn de jongens de stad in geweest met de gids en wij een vogeltuin naast het hotel.

De nachtbus….hahaha…oke, we hebben het gedaan maar bij deze ene keer blijft het. Qua comform: super hoor! Alleen wat een kamikaze piloot zeg. Maar goed, het was een belevenis hahaha….
Met de auto richting Bonito. Lekke band …bah!!! Maar goed…opgelost en door!

Bonito: weer zo n prachtige plek. Gesnorkeld, gerafft, gedoken, veel dieren gezien. Heeel mooi! En wat een super behulpzame mensen van het hotel.
Met de auto door naar Pantanal. Weer een hele andere dimensie, maar net zo verbazingwekkend mooi als de eerste reisdelen.

Een mooie trip Pantanal  Campo Grande. Even zoeken naar het hotel. We waren daar niet bekend. Een telefoontje van het hotel naar de agent en het was opgelost.

Gisteren 2 goede vluchten gehad en nu genieten in een oase van rust.
We hebben alle 5 een WERELD VAKANTIE in een s schitterend en zeer veelzijdig land.

Dat we zo’n super vakantie hebben komt ook doordat alles prima geregeld is!!
Tuurlijk zijn er altijd wat kleine dingetjes maar die zijn oplosbaar.
Spreken je in Nederland wel weer.
Groetjes Wendy, Jan en kids!

van der roest brazilie