Rondreis Argentinië – Susanne van der Deen & Alex Jansen

Locatie: Argentinië

Reisperiode: november 2015

 

Ha Sietske,

Zo we zijn er weer. Wat een prachtige land zeg Argentinië. We hebben erg genoten van onze reis. Je hebt het allemaal prima geregeld, dank daarvoor. Ik heb nog wel wat tips/feedback.

–          Een extra dag in El Calafate was niet nodig geweest (is verder niet heel veel te doen). We kwamen gedesillusioneerde NL érs tegen die een soort woestijn safari hadden geboekt voor veel geld .
–          Een extra dag in San Martin de Los Andes was meer ons ding geweest, lekker wandelen. Trouwens leuk hotelletje eindelijk echte yoghurt bij het ontbijt ipv yoghurt drink .
–          El Pilar is een leuk hotel alleen ligt het 17 km buiten het dorp El Chalten, hierdoor was je genoodzaakt tenzij je vervoer regelt om heen een weer te lopen. Ik zou dit wel tegen je klanten zeggen zodat ze daar een afweging in kunnen maken. Daarnaast haalt het hotel je op bij het bus station en brengen ze je ook weer naar de bus (zit bij de prijs in).
–          Posado Olivar vonden wij echt een afknapper. Heel simpel ontbijt, vies zwembad (kon je dus geen gebruik van maken) en oude kamers, echt niet waar voor je geld. De website ziet er een stuk beter uit. Het stel wat de Posado runt is echt geweldig. Ze regelen alles voor je, dat maakt het weer een beetje goed, maar ik zou dit hotel echt niet aanraden. Juist omdat wij hier lekker een paar dagen wilden chillen bij het zwembad.
–          Het viel mij sowieso op dat zwembaden slecht onderhouden zijn. Het zwembad in het hotel in Pamamurca was ook vuil en er zat geen vilter in, dus ook niet voor gebruik.
–          Super leuke touroperator die echt vastgeplakt zat aan haar telefoon, dus als er iets niet duidelijk was werd het binnen 1 minuut duidelijk voor ons, echt super!!!

Reactie Olaf Reizen: we werken inmiddels met andere accommodaties in plaats van Posada Olivar bij Mendoza & Purmamarca.

Nu ik hoop dat je mijn feedback wilt en kan gebruiken.

Hoe was je trip naar Bolivia?

Hartelijke groeten,

Susanne

PS; je boekt toch ook Chili? Lijkt ons ook geweldig.

Relevante informatie bij dit reisverhaal