Las Casitas del Arco Iris

Deze sfeervolle pousada ligt in het hart van Heilige Vallei in Uramba op ongeveer 45 minuten van Cusco. Op slechts 15 minuten geleden van het treinstation van Ollantaytambo. De 8 bungalows worden omringd door prachtige ecologische tuinen en zijn voorzien van een luxe badkamer en open haard. Er zijn ook drie twee-persoons kamers in het hoofdgebouw. Het heerlijke ontbijt wordt met zorg klaargemaakt. Vanuit deze accommodatie kunt u prachtige wandelingen maken in de omgeving.

Door hier te verblijven steunt u de stichting:

Helena van Engelen, Nederlandse, kwam naar Peru met het doel, de levenskwaliteit van kinderen en de meest noodlijdenden in de provincie Urubamba te verbeteren. Zo ontstond na een intens opbouwproces de Stichting “Niños del Arco Iris” Cusco-Peru, dat vijf duurzame programmas ontwikkeld heeft voor kinderen, jongeren en volwassenen in educatie en gezondheidszorg.

Het familiehuis. Helena vormt met haar 16 pleegkinderen een gezin waar, liefde, respekt en vertrouwen de boventoon voeren. Haar pleegkinderen hebben nu een thuis, voeding, onderwijs en gezondheidszorg. Helena is de moeder van dit prachtige gezin; haar peruaanse familie.