Reisverhalen Costa Rica | Olaf Reizen

Panama Costa Rica Reisverhaal

Panama & Costa Rica – Familie F

Panama & Costa Rica – Familie F
Locatie: Panama & Costa Rica
Reisperiode: februari 2018

“We hebben een prachtige reis gemaakt door Panama & Costa Rica, en jullie hebben de reis prima verzorgd voor ons! We vonden allebei de landen prachtig en hebben het zeer naar onze zin gehad….”

Meer informatie
Thumbnail Cheryl & Ralph

Costa Rica trip – Cheryl & Ralph

Costa Rica trip – Cheryl & Ralph
Locatie: Costa Rica

Reisperiode: februari 2018

Dear Josje,

Flight and transfer from San Jose airport went well. We enjoyed the funky El Presidente Hotel. The restaurant and roof garden were particularly nice and a lovely escape from the noise of the streets. We walked around SJ all day the second day and went to the Gold Museum.

Meer informatie
Costa Rica Nicaragua recensie Erwin Paul

Costa Rica & Nicaragua – Erwin & Paul

Er ging net iets mis toen ik een tijdje gesproken had met Sietske. We waren bijna klaar met het gesprek, dus rond het per mail nog even af. We hebben een mooie reis gehad, veel gezien en waren blij met de locaties / hotels. Het weer was prima, niet altijd zon, maar omdat we veel gewandeld hebben en gefietst en gekayakt ook nog, was dat eigenlijk nog wel beter ook (minder heet).

Meer informatie
Marcel & Anja Roadtrip door Costa Rica

Marcel & Anja – Roadtrip door Costa Rica

Na een mooie tocht langs bergweggetjes kwamen me aan bij Guayabo Lodge. Door de mist en de regen hadden we helaas geen zicht op de vulkaan en konden we van de omgeving ook niet veel zien. In de planning stond San Gerardo de Dota als volgende bestemming.

Meer informatie
Rondreizen Costa Rica

Renske & Sander La Grouw op reis in Costa Rica

Hoe gaat het met je?

Wij zijn weer helemaal gesettled ????

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Costa Rica is echt een prachtig land en de mensen zijn er heel erg hartelijk. We hebben veel gehiked en heel veel dieren gezien. Met de huurauto ging alles perfect. Het weer was top, warm, vaak een beetje bewolkt zodat het niet té heet was, in de namiddag regende het soms. En erg weinig toeristen, dus lekker rustig.

Meer informatie
Thumbnail Reisverhaal Hans en Caroline in Costa Rica

Hans en Caroline in Costa Rica

Na een lange reis komen we uiteindelijk aan op het vliegveld van San José. We hebben zo’n 20 uur niet geslapen en zijn behoorlijk  moe. Hans heeft nog wel wat kunnen slapen in het vliegtuig. Reizen via de Verenigde Staten als je er niet perse hoeft te zijn, is geen aanrader.

Meer informatie