Pousada Sueste

Het is ruim een uur vliegen van Natal of Recife naar het mooie natuureilandje Fernando do Noronha en daar eenmaal aangekomen wacht u het eenvoudige comfort van Pousada Sueste. Het eiland is slechts 17km2 groot, de pousada ligt op 2 minuten met de auto van de luchthaven en op slechts 2 minuten lopen van het strand Baia Sueste.

Deze eenvoudige, maar nette pousada is kleinschalig van opzet. De aanwezigheid van slechts 6 huisjes bevestigt dit. Toch is het er met name knus: er is een zonneterras met hangmatten, een klein zwembad voor wat verkoeling en een jacuzzi voor wat luxe. Tevens is er en een kleine ontbijtruimte. Met de vriendelijke service inclusief, kiest u hier voor een aangenaam verblijf en een goede uitvalbasis voor de vele excursie mogelijkheden op het eiland.

Naast mooie vergezichten treft u nabij ook het strand Baia Sueste. Niet al te ver van dit strand komen met regelmaat zeeschilpadden aan land om hun eieren in het zand te graven. Vanuit deze pousada zijn er genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan snorkelen of dolfijnen te spotten.

pousada sueste