Familiereizen

Op zoek naar een leuke familiereis voor aankomende mei-, zomer- of herfstvakantie? Neem dan een kijkje bij onze familiereizen! We hebben een aantal reizen speciaal hiervoor ontwikkelt, zoals de 20 daagse familiereis naar Ecuador, de 16 daagse familiereis naar Guatemala & Belize, of de 20 daagse familiereis naar Brazilië. De reizen zitten bomvol leuke activiteiten om samen met de kinderen (en eventueel de aanhang) te doen. Even lekker met elkaar eruit, of juist nog een keer met z’n allen een bijzondere reis maken voordat de kinderen het huis uit gaan.

Natuurlijk zijn onze andere voorbeeldreizen ook zeer geschikt om samen met de familie uit te voeren. Bijvoorbeeld onze leuke 17 daagse ontdekkingstocht door Costa Rica, of de fantastische 25 dagen Peru, Bolivia & Brazilië reis die we ook in een drieweekse versie kunnen uitvoeren. Colombia is ook een zeer geschikte bestemming om met de hele familie naar toe te gaan. De 17 dagen Andes, koffie en natuurreis is een geweldig programma, waar we eventueel nog een fijn strandverblijf aan kunnen toevoegen!

Voor eventuele vragen of jullie eigen ideeën voor een leuke reis die jullie samen als familie willen maken, neem gerust contact met ons op!