Peru Reizen

Locaties Peru Bezienswaardigheden

Rondreizennull

Reisverhalennull

Fotoalbumsnull

Accommodatiesnull

LocatiesPeru, met een spectaculair onbekend noorden!

Peru reizen! Die vind je bij Olaf Reizen. Wij zijn dé reisorganisatie op het gebied van avontuurlijke individuele rondreizen door Peru. Er bestaan weinig landen met zoveel variatie in natuur en cultuur als in Peru…

» Meer informatie

Peru reizen! Die vind je bij Olaf Reizen. Wij zijn dé reisorganisatie op het gebied van avontuurlijke individuele rondreizen door Peru. Er bestaan weinig landen met zoveel variatie in natuur en cultuur als in Peru. Het land wordt verdeeld door de imposante Andes met zijn besneeuwde toppen. Aan de kust van Peru ligt een droge woestijn, aan de andere kant van de Andes vind je het vochtige Amazone regenwoud. Eén van de hoogtepunten van Peru is een bezoek aan Machu Picchu, de oude stad van de Inca’s. Peru is een prachtige bestemming voor een gevarieerde rondreis al dan niet in combinatie met één van de buurlanden. Bekijk onze voorbeelden van reizen naar Peru. Wij stellen samen met u een onvergetelijke reis naar Peru samen.

In de volksmond noemen we het Peru maar officieel heet het land República del Perú. De republiek is gelegen in het westen van Zuid-Amerika. De totale oppervlakte van Peru is ruim 1.2 km2 en daarmee achter Brazilië en Argentinië het derde grootste land van Zuid-Amerika. Peru ligt langs de kust van de Stille Oceaan en wordt begrensd door Colombia, Ecuador, Brazilië, Bolivia en Chili in het zuiden.

De mystieke kant van het land komt tot uiting in de valleien en de bergtoppen van de Andes, die nog altijd als heilig worden beschouwd. Voor de natuurliefhebbers zijn er de nationale parken in het Amazonegebied, langs de kust en hoog in het Andesgebergte. Voor de actieve toerist zijn er legio mogelijkheden zoals raften, trekkingen, mountainbiken en bergbeklimmen.

» Minder informatie

15 dagen - Hoogtepunten Peru

Peru heeft als bestemming vele mooie hoogtepunten, in deze rondreis komen jullie langs de meest bijzondere, niet alleen in het zuiden, maar ook in het onbekende, maar spectaculaire, noorden….

19 dagen - Dwars door de Andes

Op deze mooie rondreis maken jullie kennis met het veelzijdige Peru: een land van grote contrasten. Na het koloniale Arequipa, de immens diepe Colca Canyon en het legendarische Titicacameer…

23 dagen – Peru Rondreis Machu Picchu & Het Onbekende Noorden

Met deze unieke rondreis bezoeken jullie het mystieke zuiden van Peru met de beroemde Machu Picchu en het authentieke en nog onbekende noorden.

Beste reistijd

Dit lang gerekte land kent veel geografische verschillen. Lima kan het best bezocht worden in de zomer van december t/m februari. De kustregio bezoek je het beste van april tot november. De Andes-regio kun je het beste bezoeken in augustus en september.