Over Ons

Over Ons

‘Alles draait in het leven om aandacht, liefde en avontuur’

Olaf Reizen is in 2004 opgericht toen Olaf Hendriksz, na een paar jaar in de bush in Venezuela te hebben gewoond, steeds meer vragen kreeg van mensen om hen ook eens mee op avontuur te nemen naar dit prachtige land. Over de jaren reisde Olaf ook naar de omliggende landen en groeide het bestemmingsaanbod uit naar Zuid- & Midden-Amerika.

In de zomer van 2019 brak een nieuwe fase voor Olaf Reizen aan; het bedrijf werd ondergebracht bij Avila Adventure B.V. gevestigd in Haarlem. Onze focus ligt op bijzondere reizen naar Midden- en Zuid-Amerika; we willen alleen bestemmingen aanbieden waar we zelf ook echt zijn geweest. Zodoende kunnen we onze reizigers veel beter informeren over de lokale omstandigheden en speciale plekken. We reizen geregeld naar Latijns-Amerika om nieuwe gebieden te verkennen, of onze kennis te updaten met de huidige situatie van de verschillende regio’s. We werken samen met lokale organisaties die ruime ervaring hebben met de organisatie van reizen ter plaatse en op de hoogte zijn van alle ins en outs.

We leveren 100% maatwerk. Door goed te luisteren naar jullie wensen, stellen we met zorg een mooie reis voor jullie samen. We houden ervan om mensen de reis van hun leven te laten beleven, een onvergetelijke reiservaring die het leven verrijkt. Om dit te kunnen verwezenlijken, werken we met kleine lokale agenten samen, die ons ter plaatse ondersteunen. Doordat dit geen grote multinational bedrijven zijn, komen de reisgelden zodoende ook daadwerkelijk terecht bij de lokale bevolking van de bestemming.

Onze reizen zijn authentiek en hebben een avontuurlijk karakter! We stellen de reizen daarnaast zo duurzaam mogelijk samen. Dit doen we door samen te werken met lokale kleinschalige hotelletjes die zich richten op ecotoerisme en/of die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun omgeving. Hierdoor ondersteunen we met onze reizen lokale sociale projecten, behoud van natuurgebieden, en de bescherming van wildlife.

Privacy

We waarborgen en respecteren je privacy, door naleving van de wet bescherming persoonsgegevens. We beschermen je persoonsgegevens en gebruiken ze alleen voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn. Ieder ander gebruik van je persoonlijke gegevens, in het bijzonder de verkoop ervan aan derden, is uitdrukkelijk uitgesloten.