Dispuut IRP – (m/v) – S.V. Econometrie – juli 2017 – Argentinië/Brazilië

Hoi Sietske,
We hebben het echt ontzettend leuk gehad! Ik denk dat iedereen heimwee heeft en graag een keer terug zou willen gaan. Alles was echt top geregeld, de transfers waren ook erg goed en elke tour had wel iets bijzonders. Buenos Aires vonden we een hele fijne stad. Vooral de Argentine Experience vond iedereen echt fantastisch! Sao Paulo was inderdaad een iets minder interessante stad, maar zelfs daar vonden we de tour erg leuk. De tijd bij Vila Mont en Saco de Mamangua was denk ik voor de meesten het hoogtepunt van de reis. Wat een gave plekken hebben we gezien! Vooral Chico was de leukste guide die we gehad hebben. Echt een hele aardige, relaxte en behulpzame man. Hij werd helemaal opgenomen in de groep. Mocht Chico een keer naar Nederland komen dan gaan we met hem afspreken. Het was ook erg leuk dat we zelf in de jeeps konden rijden. Van Rio hebben we ook heel erg genoten en onze guide Arnaldo was ook erg behulpzaam en vriendelijk! Ook hebben we helemaal geen nare ervaringen gehad met taxi’s en overvallen etc.
Het enige wat wij iets minder vonden was het hostel Breda in Paraty. Daar zaten we namelijk met z’n allen op 1 kamer met maar 1 badkamer die we konden gebruiken. Ook hadden we in Rio misschien iets minder bij buffetrestaurants willen eten (maar dit is natuurlijk prijziger). Verder was alles echt perfect!
Heel erg bedankt voor alles! De restitutie moet ik even navragen. Mochten wij nog iets van een evaluatie in moeten vullen voor jullie of mochten jullie foto’s van ons willen voor promotie dan hoor ik het graag!

Groeten,

Eveline