Hato la Aurora – Casanare

In het departement Casanare, tussen de rivieren Ariporo en Chire ligt de eco-lodge Hato la Aurora, op ca. 180 kilometer van de hoofdstad Yopal, ca. 5 a 6 uur rijden en/of varen.

De beste manier om er te komen is om te vliegen vanuit Bogota naar Yopal en vervolgens met 4×4 door te reizen. Gezien de hoeveelheid activiteiten die je hier allemaal kunt doen,  raden wij minimaal een verblijf van 4 dagen/3 nachten aan.

De lodge heeft plaats voor ca. 15-20 personen, heeft 7 kamers en is gebouwd in de typische Llanero stijl er er zijn lokale materialen gebruikt. De generator gaat ’s nachts uit wat inhoud dat er dan geen stroom is, dus ook geen warm water, licht etc. Warrm water heb je hier niet echt nodig, want het is hier normaal gesproken al behoorlijk warm.

Activiteiten bestaan hier uit wandelen, paardrijden en safari’s per 4×4. Deze activiteiten zijj in principe inclusief in een programma. Ook behoort het tot de mogelijkheden om tripjes te maken per boot over één van de rivieren of meren in de omgeving, afhankelijk van de periode.

Ecolodge la Aurora Casanare