LOCATIES GUATEMALA | OLAF REIZEN

Rio Dulce Lago de Atitlan

Rio Dulce

Rio Dulce
De Rio Dulce en de omliggende jungle is een prachtig natuurgebied in het oosten van Guatemala. Vanuit de verschillende lodges kunnen wandelingen in de jungle gemaakt worden, zoals naar de Shamanen toren, waar soms een echt shamanen ritueel georganiseerd wordt.

Meer informatie
Lago de Atitlan

Lago de Atitlan

Lago de Atitlan
Het meer van Atitlan ligt in de westelijke hooglanden van Guatemala. Het is één van de mooiste gebieden van Guatemala; het meer wordt omringd door vulkanen. Vanuit één van de dorpjes kun je een boottocht maken en de inheemse dorpjes en marktjes bezoeken.

Meer informatie
tikal

Tikal

Utopia Eco Hote, gelegen in Guatemala l is een unieke accommodatie en Eco boerderij te midden van prachtig aangelegde tropische tuinen .

Meer informatie
Semuc Champey

Semuc Champey

Semuc Champey is een natuurreservaat in de regio Alta Verapaz in Guatemala. Semuc bestaat vooral uit natuurlijke turkoisegekleurde poelen die boven de rivier Cahabón liggen en tussen steile bergwanden begroeid met bomen.

Meer informatie
Antigua

Antigua

Antigua Guatemala, of gewoon Antigua, is een prachtige stad in Guatemala, niet ver van de hoofdstad Guatemala-Stad. De stad staat op de Wereld erfgoedlijst van het UNESCO. Antigua is gelegen in de vallei van Panchoy, onder de Vulkaan de Agua en is de hoofdstad van het departement Sacatepequez.

Meer informatie