Accommodaties Venezuela | Olaf Reizen

posada la casita

Posada la Casita

In het hart van Venezuela, in de plaats Ciudad Bolivar, vind je deze kleine posada die gerund wordt door het echtpaar Rothfuss.

Als slaapplaats kun je kiezen voor het avontuur van de hangmat, de simpele hut of het meer comfortabele appartement. In ieder geval is La Casita de perfecte uitvalsbasis voor prachtige tours, maar ook een rustieke plek waar U bij het zwembad een dagje heerlijk kunt relaxen.

Bericht
ya koo

Ya-Koo

In harmonie met de natuur, midden in de Gran Sabana net buiten Santa Elena in Venezuela, ligt dit pittoreske kamp.

Bericht
campamento ucaima

Campamento Ucaima

Campamento Ucaima is de plek waar ik bijna drie jaar gewoond heb. Het paradijs op aarde in de letterlijke zin. Het Kamp heeft twaalf kamers, dus is kleinschalig. Het ligt zo\’n tweehonderd kilometer van de bewoonde wereld, dus de kans dat je behalve Indianen hier mensen tegenkomt in de omgeving is zeer klein.

Bericht
mantopai

Mantopai

Mantopai is een schitterend gelegen lodge aan de voet van Soropan tepuy in “la Gran Sabana”, Venezuela. Alleen al de reis naar deze plek is een beproeving.
Totaal weg van de beschaving, hier kun je nog de stilte horen, iets wat in Nederland niet meer mogelijk is.

Bericht
posada  oranges puerto iguazu

Posada 21 Oranges – Iguazu

Posada 21 Oranges is een eenvoudige posada met een buitenzwembad, een grote tuin en een solarium. Het biedt accommodatie in landelijke stijl en de kamers zijn voorzien van airco en uitzicht op het zwembad.

Bericht