Mijn familie komt uit de scheepvaart. Als kind heb ik van mijn opa en vader al die reisverhalen gehoord en wilde daarom zelf niets liever dan de wereld over. En dat heb ik ook gedaan. Reizen heeft ook mijn horizon verbreed. Je ontmoet mensen uit andere culturen en komt vaak in een totaal andere belevingswereld. Het zijn bijzondere ervaringen, onverwachte ontmoetingen met mensen en mooie belevenissen, die je nooit meer vergeet.

Na mijn middelbare school en toeristische opleiding, ben ik in de luchtvaart gaan werken. Nadat ik 2 jaar bij Air India gewerkt had, werd ik gevraagd door VARIG Brazilian Airlines en na 18 jaar VARIG, heb ik nog eens 6 jaar voor de TAP gewerkt. In die tijd heb ik Zuid Amerika leren kennen en Brazilië in het bijzonder. In samenwerking met de Braziliaanse Ambassade en lokale agenten heb ik het land heel goed leren kennen en helpen promoten. Het is zo’n prachtig continent. Ik hou van de ongerepte natuur en de ruimte die je daar hebt. Ik reis het liefst naar plekjes die nog niet (zo) ontdekt zijn. De gastvrijheid en hartelijkheid van de mensen in die landen is ongekend. Behalve het reizen, ben ik een liefhebber van wandelen en duiken. De onderwater wereld is weer een totaal andere beleving.

Een paar van mijn vele bijzondere reis ervaringen waren onder andere in Ecuador, waar de Condor nog vliegt, de ongerepte natuur van de Galapagos eilanden, zwemmen met zeeleeuwen, de prachtige natuur van de Pantana, indianen stammen in de Amazone, tussen de walvissen varen in Argentinië en duiken tussen de haaien in Coiba/Panama. Nu werk ik voor Olaf Reizen. Ik vind het geweldig dat ik mijn reiservaringen kan gebruiken om prachtige reizen voor jullie samen te stellen.

Terug